HTML

Vekker helyett ébresszen a párnád!

2014.05.08. 21:06 apollo18

Biztos vagyok benne, hogy sokan jártak már úgy, hogy beállították ébresztőhangnak a kedvenc zenéjüket, majd maximum két héttel később ki lehetett kergetni őket a világból, ha meghallották a számot. Íme a megoldás!

wake_up.jpg

A klassz cuccok nem mindig telefonok, számítógépek és játékok. Néha egy egyszerű párna formájában találkozunk velük. Ez a kiváló párna Seung Jun Jeong ötlete, ami megszünteti az ébredéssel járó gyötrelmeket reggelenként, és nem ébreszti fel a többi szobában alvó személyt.

A párnának ugyanis van egy beépített ébresztő funkciója. Egyszerűen meg kell húzni a kilógó címkét, ezzel beállítva az időt, és a párnád gyengéden rezeg majd a megadott órában, hogy kellemesen felébresszen. Ha mégsem kelnél ki az ágyból, a fejed súlya szundi gombként működik.

wake_up4.jpg

Itt az idő továbblépni és elhagyni a telefonos reggeli ébresztőket. A modern kor emberei vagyunk, szükségünk van olyan vagány cuccokra, mint ez a párna! 

vibrating-alarm-pillow-2.jpg

vibrating-alarm-pillow-3.jpg

komment

Címkék: eszköz találmány

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

süti beállítások módosítása