HTML

August Smart Lock - az okos zár

2014.05.02. 12:40 apollo18

The-August-Smart-Lock.jpg

Az August Smart Lock egy új termék Yves Béhar designer és Jason Johnson által, ami korszerűsíti a ma használatos zárakat. Az August Smart zár passzol a már meglévő ajtókba és a designerek úgy vélik, a felszerelése egy pillanat alatt megvalósítható az amerikai zárak 90 százalékánál. Ha már egyszer felszerelték és működik, a használó csak megközelíti az ajtaját az iPhone-jával és a zár automatikusan kinyílik. 

Az August Smart zár közösségi szolgáltatása lehetővé teszi a használónak, hogy kiosszon akár 10 virtuális kulcsot az iPhone-nal rendelkező vendégeinek. Ez a hozzáférés csak egy bizonyos időkereten belül érvényes, ilyenformán magasabb fokú a biztonság, mint ha egyszerűen másoltatnánk egy tartalék kulcsot és reménykednénk a legjobbakban. Az August Smart zár tölthető AA akkumulátorokat használ energiaforrásként, így áramkimaradás esetén is online marad. Egyéb tulajdonságai között szerepel a belépések naplózása, így láthatjuk, ki érkezett és távozott az otthonunkba/ból, ráadásul az idő kijelzésével. Ezen kívül meghívó lista és vendégkönyv funkció is található a szolgáltatások között.

Ugyanakkor természetesen hagyományos módon, kulccsal is ki lehet nyitni az ajtót.

A zár előrendelhető $199 áron.

article-2333375-1A11A56A000005DC-976_634x193.jpg

komment

Címkék: iphone okos találmány

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

süti beállítások módosítása