HTML

Egy repülőgépben lakni az erdő közepén

2014.06.09. 20:21 apollo18

retired-boeing-727-recycled-home-bruce-campbell-6.jpg

Egy találékony mérnök – Bruce Campbell – vásárolt egy már forgalomból kivont Boeing 727 típusú repülőgépet, amit szokatlan módon lakássá alakított. A gép összeeszkábált oszlopokon nyugszik egy erdős külvárosi területen Portland szélén Oregonban, és külön úton lehet megközelíteni.

retired-boeing-727-recycled-home-bruce-campbell-8.jpg

A repülőn található egy rögtönzött zuhanyzó, de igyekszik beszerelni egy működő mosdóhelyiséget és helyreállítani a gép néhány eredeti belső elemét, úgymint az ülések és a világítás. Bruce minden évben 6 hónapot tölt el a gépén, a többi idejét pedig Japánban tölti, ahol szintén szeretne vásárolni hasonló célra egy Boeing 747-t. A 10 holdnyi terület, ahol építgeti az oregoni otthonát 23.000 dollárjába került még a húszas éveiben, a gép megvásárlása pedig további 220.000 ezerrel rövidítette meg a bankszámláját. 

retired-boeing-727-recycled-home-bruce-campbell-1.jpg

retired-boeing-727-recycled-home-bruce-campbell-11.jpg

komment

Címkék: egyéb

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

süti beállítások módosítása