HTML

Paperback - Jegyzetelj a telefonodra!

2014.05.07. 23:56 apollo18

paperback-notes.jpg

Öntapadós jegyzetek iPhone-hoz. Tudom azt gondolod, hogy ott vannak az alkalmazások. Ez igaz, de még mindig egyszerűbb gyorsan felírni valamit egy cetlire, és sokkal elégedettebb leszel, ha ténylegesen kihúzol valamit a listáról egy valódi tollal. A Paperback-kel gyorsan készíthetsz egy skiccet vagy egy bevásárlólistát, majd feltapaszthatod a telefonod hátára. De akár előbb feltapaszthatod és utána rajzolgathatsz rá.

paperback-colors.jpg

Egyszerre használhatsz csak egy darabot, vagy akár többet is felragaszthatsz egyben a telefonod hátuljára. Ilyenkor a már teleírtat egyszerűen le tudod hántani, ha már nincs rá szükséged, és alatta lesz a következő. Így lényegében lesz egy jegyzettömböd, és biztos hogy nem felejted majd otthon. További előnye még azon kívül, hogy mindig nálad van, hogy nem gyűrődik össze a papírka a táskádban vagy a zsebedben sem. Egy pakk 80 darab lapot tartalmaz, a négy választható szín pedig a kék, a pink, a sárga vagy a fehér.

Kompatibilis az iPhone 5, 5s, 5c készülékekkel.

PAPERBACK-basket.jpg

komment

Címkék: iphone eszköz

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

süti beállítások módosítása