HTML

Értelmezzük újra az espresso készítés fortélyát

2014.06.04. 11:47 apollo18

Strietman-espresso-2014-01-630x472.jpg

A Wouter Strietman által alapított STRIETMAN egy kávéhoz kapcsolódó háztartási termékeket fejlesztő és tervező cég. A termékek kitűnnek a magas minőségükkel és a mesteri megmunkáltságukkal. Letisztult és megbízható mérnöki munka, időtálló kivitelezés. A STRIETMAN espresso gépek Hollandiában készülnek, ahol nagy odafigyeléssel történik az összeszerelés és a tesztelés. Az ES3 espresso gép a kávékészítés művészetét visszarepíti a kezdeti időkig. Az alkalmazott technológia egyszerű és láthatóvá tesz minden részletet. A masina kézzel működtethető és a használó a saját érzékeire hagyatkozhat.

Tökéletesség, egyszerűség és átláthatóság – ezek a vezérelvek a fejlesztés során. A STRIETMAN célja, hogy elnyerje azon használók tetszését, akik a lehető legjobb íz után kutatnak. A megoldást egy minőségi és tartós gép formájában kínálja, melynek segítségével az espresso okozta élvezet a mindennapok részévé válhat. 

ES3_Espresso_Machine.jpg

Az ES3 az ismert karos megoldással működik, ami az 1950-es években jelent meg Olaszországban, ám napjainkban is elő-előfordul a használata. Ezzel a technikával a forró vizet egy dugattyú préseli át a kávén, így gondoskodik a tökéletes espressoról.

A nyitott vízforralónak és a kivehető dugattyúnak köszönhetően a használata könnyű és a rendben tartása sem igényel extra időt. Elektromossággal melegíti a vizet, aminek a hőmérséklete egy termosztáttal állítható.

Egyértelmű, hogy az ES3 egy rendkívül elegáns, stílusos és minőségi termék. Egyetlen hátránya az ára, ami 1500 euró körül mozog, ezt nem is szeretném forintban kifejezni. Mindenesetre az ötlet nagyon tetszett!

ES3_Built_for_a_Lifetime.jpg

komment

Címkék: kávé eszköz

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

süti beállítások módosítása