HTML

Biztonsági melltartó - nincs több futó kaland

2014.05.14. 13:57 apollo18

A Ravijour japán fehérnemű gyártó cég létezésének 10. évfordulója alkalmából kiadott egy melltartót, aminek a mellső kapcsolója csak akkor old ki, ha a különleges szívritmus figyelője érzékeli az ”igaz szerelmet”.

Miről is van szó?

A melltartóban el van rejtve egy érzékelő, ami figyeli a pulzust és az adatokat folyamatosan közvetíti bluetoothon keresztül a telefonunknak. Az aztán feldolgozza a beérkezett adatokat egy speciális iOS-re fejlesztett alkalmazást használva, így képes mérni a pulzusemelkedést. Az emelkedést pedig csak akkor éri el az illető hölgy, ha rátalál a nagy Ő-re. A megfelelően magas pulzusszint elérésével a melltartó ’zárja’ kikapcsol.

Bra-Clasp-Only-Unhooks-When-True-Love-Is (1).jpg

A cég dolgozói tudományosan magyarázzák meg az eszköz működését. Szerintük a pulzus csak akkor érheti el azt a magas szintet - aminél a melltartó kikapcsol -, ha a nő az igaz szerelemmel találkozik. Hogyan is történik ez? Az igaz szerelem esetén a nő rendkívül izgatott lesz, aminek hatására a szervezetben a katekolamin szint megnő. Végső soron ennek hatására emelkedik meg a pulzus, amit érzékel a szenzor, az alkalmazás pedig feldolgozza a kapott adatokat és zöld jelzést ad, így kapcsol szét a melltartó.

komment

Címkék: iphone eszköz találmány

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

süti beállítások módosítása